Hvilken butikk er billigst av Joker og Bunnpris?

Vi har sett nærmere på hvilken søndagsåpen butikk som er billigst.

SØNDAGSÅPNE:  Benytter du deg ofte av kjedene som har søndagsåpne butikker også i midt i uka? Det burde du kanskje revurdere ... Foto: HANNA SIKKELAND
SØNDAGSÅPNE: Benytter du deg ofte av kjedene som har søndagsåpne butikker også i midt i uka? Det burde du kanskje revurdere ... Foto: HANNA SIKKELAND Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når det dukker opp flere og flere søndagsåpne butikker i og rundt de største byene i Norge, er det lett å falle for fristelsen å stikke innom en av disse også i ukedagene.

Men ønsker du å holde matutgiftene på et lavt nivå, er ikke det nødvendigvis kjempelurt.

Prisduell

Vi har valgt ut et tilfeldig knippe hverdagsvarer og gjennomført en uhøytidelig prissammenligning mellom Bunnpris og Joker. For å få en rettferdig sammenligning har vi naturlig nok valgt de samme merkevarene fra begge butikkene.

Vær likevel oppmerksom på at det finnes billigere alternativer til disse varene, selv om vi denne gang har valgt merkevarer begge butikkene fører.

Vi har også valgt å ta med priser fra én standard dagligvarekjede, i dette tilfellet Rema 1000 - for å få et inntrykk av hvor mye dyrere de små, søndagsåpne butikkene faktisk er.

Du kan spare mye i løpet av et år

Som du kan se i tabellen over, vil det i dette tilfellet helt klart lønne seg å legge turen innom Rema 1000. Bare ved å kjøpe disse 14 varene ville du i dag altså spart 69,50 kroner sammenlignet med Joker, som er dyrest.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer