Hvilken filmbutikk er best?

Hvilken av de ni store nettbutikkene er din favoritt? Delta i vår uhøytidelige avstemming.

Hvilken av disse film-nettbutikkene er etter ditt syn den beste i Norge? Si din mening i vår uhøytidelige avstemming og se hva andre DinSide-lesere mener. Avstemmingen vil være aktiv til mandag 1. mars, da vi kårer en vinner.  Foto: Jogrim Aabakken
Hvilken av disse film-nettbutikkene er etter ditt syn den beste i Norge? Si din mening i vår uhøytidelige avstemming og se hva andre DinSide-lesere mener. Avstemmingen vil være aktiv til mandag 1. mars, da vi kårer en vinner. Foto: Jogrim Aabakken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For noen dager siden kåret DinSides lesere den beste nettbaserte elektronikkbutikken i Norge - og komplett.no stakk av med en overlegen seier. Nå gir vi våre lesere i oppdrag å kåre Norges beste film-nettbutikk.

Vi har funnet frem til ni kandidater, som samtlige kjennetegnes ved at de selger DVD og Blu-ray, henvender seg til et norsk publikum, følger den norske Angrerettloven, og at kundene slipper å bekymre seg for moms og toll.

Play.com ikke med

Nettopp problemstillingen knyttet til moms er årsaken til at vi har valgt å hoppe over populære utenlandske nettbutikker som amazon.co.uk og play.com. Vi har også utelatt spesialbutikker som kidsDVD.no.

Hvis du er glad i kjøpefilm, har du mest sannsynlig handlet hos minst en av de ni nettbutikkene på vår liste. Og som kunde har du helt sikkert gjort deg erfaringer om priser, leveringstider og kundeservice. Og kan dermed avgjøre om butikken fortjener din stemme.

Til 1. mars

Vår uhøytidelige avstemming vil være aktiv til mandag 1. mars og du kan om ønskelig stemme på to eller flere butikker. Juks i form av automatisk stemmegivning og andre tekniske løsninger er ikke tillatt. Slike stemmer vil som vanlig bli fjernet av vår IT-avdeling. Men engasjement i form av tipsing av venner og kolleger er selvsagt helt i orden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer