Hvilken mobil er du?

Er du en spinkel Nokia 2100, en folkelig 3410, en stilig Siemens SL55, en god Sony Ericsson T610, en fersk Samsung P400 eller en hypermoderne Sony Ericsson P900?

Publisert
Sist oppdatert

Hvilken mobil du har, sier mye om hvem du er som person. På samme måte som med biler, avslører mobilen hva slags type menneske du egentlig er.

Mobiltelefonen også hvor opptatt du er av mobiltelefoni. Er du en av innovatørene som må ha alt det nyeste? Eller holder det å ha en telefon du kan snakke med?

En av seks

Forskjellene mellom folk er svært store. Ungdom er ofte først med å prøve ut ny teknologi og nye tjenester. Samtidig bryr en del ungdommer seg overhodet ikke om mobilgreiene.

På samme måte er det med 50-åringene. Blant dem er det noen som ikke får sove før de har skaffet seg en mobiltelefon med fargeskjerm med 65.000 farger.

DinSides test viser deg hvor opphengt du er i mobiltelefoni. DinSide sammenlikner deg med en av fem mobiltelefonmodeller:

Uinteressert: Nokia 2100 (enklere blir det ikke).Litt interessert: Nokia 3410 (folkeklassiker).Middels interessert: Siemens SL55 (minitelefon med god design).Over middels interessert: Sony Ericsson T610 (storselger).Svært interessert: Samsung P400 (vridbar skjerm, avansert).Fullstendig opphengt: Sony Ericsson P900 (i butikkene om få dager).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer