Hvilket kort bør du velge?

Det er ingen klar vinner: Hvilket kort du bør velge er nemlig avhengig av hvordan du har tenkt å bruke det.

Publisert
Sist oppdatert

Vil du ha kortet for primært å bruke det i utlandet i et knipetak på ferie? Da bør du nok velge GE Mastercard, som har det laveste valutapåslaget: 1,50%. Tror du det blir vanskelig å betale tilbake hele beløpet etter den rentefrie perioden? Da bør du nok velge Kash, som har den laveste renten.

Vil du ha reiseforsikring innbakt i kortet? Da er Gebyrfri.no og Creditcard.no kortene for deg. Gebyrfri.no har også den aller høyeste kredittgrensen, for dem som kvalifiserer til det: Opptil 100.000 kroner kreditt kan du få. Dette vil imidlertid bli dyrt, om du ikke skulle få 100.000 kroner på konto innen 49 dager... Gebyrfri.no har nemlig den aller høyeste renten.

Er du vimsete og mister lommeboken din hele tiden? Gå for GE Mastercard eller Gebyrfri.no. De gir deg erstatningskort helt gratis.

Har du imidlertid orden på alt, og kunne aldri tenke deg å handle på kreditt for mer enn du vil kunne tilbakebetale innen den gebyrfrie, rentefrie perioden vil vi anbefale Kash. Du får kanskje ikke gullkort - men du får fra en til åtte dager ekstra å betale på. I tillegg er renten som sagt lavest, skulle du misse fristen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.