Hvis Paris får en baby...

>>> GLITTERALARM: Se sommerens villeste babyutstyr

Det er mulig barn er det nye statussymbolet - men det er et stykke igjen før vi når La-la-land-tilstander i Norge. Montasje: Per Ervland
Det er mulig barn er det nye statussymbolet - men det er et stykke igjen før vi når La-la-land-tilstander i Norge. Montasje: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Baby Jolie-Pitt glitrer med en smukk til over 100.000 kroner. Det gjør nok også flere andre barn av pengesterke fashionistas der de flanerer bortover gatene i grisedyre babytriller fra for eksempel Burberry.

Yummy mummyene, glamourmødrene, mener svangerskapet er en festlig anledning til å oppdatere garderoben så vel som utstyrsparken. Og da går det i Dior, Louis Vuitton, Philippe Starck, i diamanter og alt som får babyen til å bli nesten like hysterisk glamorøs som mamma selv.

>>> GLITTERALARM: Se sommerens villeste babyutstyr

Også i Norge

Barn kan fremstå som et statussymbol, de kan vise at man er en ressurssterk person, sa trendanalytiker Ola Gaute Aas Askheim til Aftenposten i 2003. Men det helt store motehysteriet har ennå ikke kommet til Norge, skal vi tro innehaveren av en Oslos dyrete barnetøyforretninger.

- Så mye rike folk som det er her i landet, så forbauser det meg at det bare er noen få ekslusive barnetøysforretninger igjen. Bare se hvor mange billigforretninger som har kommet til.

Hun vil ikke ha navnet sitt publisert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer