Hvit vask til svart hus

Krangler dere om hvem sin tur det er til å vaske huset? Bruk heller tiden til noe mer fornuftig, og få deg en privat vaskehjelp.

Publisert
Sist oppdatert

Følgende hverdagsstituasjon er det nok mange som kjenner seg igjen i:

Dame: Nå trenger huset altså å bli vasket, det er minst ti dager siden sist. Og jeg har gjort det de siste tre ukene, så nå er det virkelig din tur.

Mann: Hvem er det som har sagt at huset skal vaskes så ofte? Jeg for min del synes at en gang i måneden er akkurat passe.

Heldigvis er dette en av de kranglene der er mulig å kjøpe seg ut av. Så hvorfor ikke få din egen private vaskehjelp?

Hvis du har råd da.

Her kan du se alle prisene på hvit vaskehjelp.

Hvit eller svart

Det er et alminnelig kjent fenomen at de fleste som kjøper seg til en vaskehjelp, ikke har helt ren samvittighet på tross av at huset deres er rent.

Hovedparten av den vaskehjelpen som finner sted i norske hjem, er nemlig utført som svart arbeid. Og visste du ikke det ikke fra før, kan vi raskt avsløre at det ikke er lovlig - verken å motta eller å utføre svart arbeid.

- Jeg kan ikke gi noen konkrete tall på hvor stor en andel av utført vaskehjelp som er svart. Men vi regner med at det er stort, sier informasjonsrådgiver i Skattedirektoratet, Ingvild Utne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer