Hvor blir den av?

Posten sliter med forsinkelser.

FORSINKELSER: Hvor blir posten av? Foto: Colourbox.com
FORSINKELSER: Hvor blir posten av? Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fornyelse er ikke alltid av det gode. Posten melder nå at de sliter med forsinkelser etter innvielsen av den nye postterminalen på Lørenskog utenfor Oslo i januar. Det meste av posten går som normalt, men cirka 10 prosent av sendingene som sorteres på den nye terminalen er forsinket, melder Posten.

Kan ramme lommeboken din

Dette kan blant annet ramme utsendelsen av selvangivelsen, som starter 22. mars. Det betyr neppe spesielt mye økonomisk for den enkelte, og det finnes alternative muligheter til å sjekke disse tallene.

Men det rammer også mottakere av regninger. Har du ikke fått regning på årsavgiften for bilen din eller andre kjøretøy i postkassa, bør du for eksempel være obs på at manglende mottak ikke er unnskyldning for manglende betaling. Fristen er 22. mars, om du vil unngå tilleggsavgift.

Vær også obs i forbindelse med søknadsfrister etc.

Les også: Hvor er pakken min?

Beklager forsinkelsen

– Vi beklager forsinkelsene overfor våre kunder, men ber om tålmodighet og forståelse for at en så stor omlegging, som Posten nå gjennomfører, er svært krevende, sier Tore K. Nilsen, konserndirektør i Posten, i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer