Hvor er den billigste utepilsen?

Vi har funnet noen hyggelige priser i landets største byer.

Hvor er den billigste utepilsen?
Publisert
Sist oppdatert

Sola skinner, men hvor mye vil du betale for utepilsen? Prisen for å nyte øl utendørs kan være ganske høy. Heldigvis finnes det også vannhull for de som tenker på økonomien.

Det er utestedene som sitter igjen med det meste av pengene dine når du betaler mye for halvliteren. Av en halvliter som du betaler 80 kroner for, går 15-16 kroner til bryggeriet, og 8,50 i alkoholavgift til staten. Resten av pengene går til utestedet der du kjøper ølen.

Av prisene nedenfor ser vi at det er fullt mulig å tilby kundene billig øl. Vi har funnet frem til billige serveringssteder i de største byene i landet. Hvor er årets billigste utepils? Tips andre lesere i debatten under.

Se også: Her drikker du billigst øl inne

Oslo:Rock In, Øvre Slottsgt: 28 kroner for 0,5 (dagtid)Memphis, Grønland: 36 kroner for 0,5 (torsdager)Glassbaren, Chateau Neuf, 36 kroner for 0,5 for medlemmer (Medlemskap kr 100)Qba, Grünerløkka, 37 kroner for 0,4 l hvis du kjøper treStargate: 42 kroner for 0,5 l Justisen, sentrum: 58 kroner for 0,5 l

Bergen:Fotballpuben: 9-11: 36 kroner for 0,45 l, ellers 43 kroner

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer