Hvor er det ledige stillinger?

Sjekk hvor du kan få jobb nå.

Sjekk hvor mange ledige stillinger det er i din bransje. Foto: colourbox.com
Sjekk hvor mange ledige stillinger det er i din bransje. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har oversikt fra Nav over hvor mange stillinger som er utlyst i alle kategorier. Det ser slett ikke så mørkt ut som man skulle tro!

Sjekk hele oversikten her:

Disse stillingene er ledige

Det er utlyst 1634 ledige akademiske stillinger. Arbeidsgiverne søker med andre ord blant annet 134 journalister og informasjonsmedarbeidere, 204 juridiske stillinger og 600 saksbehandlere i offentlig sektor. Til sammen 988 barne- og ungdomsarbeidere søkes, tallene er inkludert dagmammaer, praktikanter og lignende.

Det er utlyst 2346 stillinger i kategorien butikk- og salgsarbeid, det vil si både butikkmedarbeidere og annen type salgsarbeid.

I kategorien bygg og anlegg er det utlyst 1019 til sammen. Bygg- og anleggsbransjen søker blant annet 259 elektrikere, 186 rørleggere og 172 snekkere/tømrere.

Den vide helse-, pleie- og omsorgskategorien trenger til sammen 5.150 hoder. De søker blant annet 341 leger, tannleger, veterinærer og farmasøyter, 458 sosionomer og barnevernspedagoger, 1.117 omsorgsarbeidere og hjelpepleiere, og 2.238 sykepleiere og jordmødre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer