Hvor er drømmeprinsen?

Publisert
Sist oppdatert

Hvor er drømmeprinsen?

Har du en partner, eller leter du etter en partner? Mange tar til takke med partnere de passer så dårlig sammen med. Vi har vel en slags moral i vårt samfunn, at vi får gjøre det beste ut av det. Men sannelig er det mange som sliter hardt med denne moralen!

"" />

Av psykolog og sexolog Elsa Almås

Den store kjærligheten finnes som en mulighet for alle mennesker. Men da må en ikke ta til takke med det første og tro at det er den beste! Det er ikke noen god idé å lære seg noen sjekketriks og så gå på byen for å se om noen biter på kroken. Selvfølgelig må du finne ut hvordan en kommer i kontakt med folk, men da må du finne ut hvilke mennesker du vil treffe.

Ikke alle treffer den store kjærligheten

Ikke alle er så heldige å finne den store kjærligheten, og noen finner den altfor sent. La oss tenke oss at det i hele den vide verden finnes tre store kjærligheter for deg. Kanskje er det én i Skien, én på Madagaskar og én i Vardø? Det er godt mulig at du må bevege deg rundt i verden for å finne den store kjærligheten. Men så finnes det tretti rimelig store kjærligheter. Muligheten for å finne én av dem er større, men det er fremdeles som å lete etter en nål i en høystakk. Det nytter ikke å sitte på samme sted og vente at noen skal dukke opp!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer