Hvor handler du på nettet?

Vi har spurt folk i farten.

Hvem av disse tror du handler mest på nettet? (Bildet er en montasje. Fra vanstre: Tord Løtveit, May-Bente Stabell og Ellef Strand.)
Hvem av disse tror du handler mest på nettet? (Bildet er en montasje. Fra vanstre: Tord Løtveit, May-Bente Stabell og Ellef Strand.) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det å handle varer i nettbutikker, er ikke lenger noe som bare er for spesielt interesserte. I enkelte tilfeller handler vi helt bevisst på nettet, for eksempel fordi vi vet vi vil få en bedre pris på varen der enn i butikken. I andre tilfeller gjør vi det nesten uten å tenke over det. Hvem har ikke bestilt en konsertbillett eller teaterbillett på nettet? Og hvor mange går fortsatt til reisebyrået for å bestille seg en flybillett til Bergen?

Best pris - kan du trikset?

Flere store kjeder melder om økt omsetning i netthandelen, men ikke alle har trykket netthandelen til sitt bryst. Kanskje foretrekker du å se og holde varen før du kjøper? Vi har spurt folk i farten om hva og hvor de handler på nettet.

Handler CD-er, bøker og elektronikk

Tom Nordby (40):

Handler du på nettet?

- Jeg handler sjelden på nettet, men bøker synes jeg det er greit å kjøpe der. Da handler jeg stort sett på Amazon fordi jeg enkelt finner det jeg skal ha, og så er de raske, ofte raskere enn norske nettbutikker.

Hva er dine erfaringer med netthandel?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer