Hvor kan du ikke hente pakkene dine nå?

Nå også på 7-Eleven.

AVTALE: Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL Express i Norge, og Magnus Reitan, administrerende direktør i Reitan Convenience, har inngått ny avtale om utlevering av ekspresspakker i nærbutikker. Foto: NTB INFO
AVTALE: Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL Express i Norge, og Magnus Reitan, administrerende direktør i Reitan Convenience, har inngått ny avtale om utlevering av ekspresspakker i nærbutikker. Foto: NTB INFO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig har du fått beskjed om at pakka har kommet. Det er bare en hake ved det: Et budfirma skal levere den rett på døra en gang mellom 9 og 17.

Dermed må du holde deg hjemme den dagen, kanskje for bare å oppleve at sjåføren ble forsinket og måtte gå av vakt. Ny dag med venting hjemme...

LES OGSÅ: Nå kommer Postens pakkeautomater

Det opprinnelige amerikanske, men nå tyskeide budfirmaet DHL har nå sammen med Reitan Convenience funnet sin løsning på dette.

100 kiosker og bensinstasjoner i løpet av neste år

Dersom de to får det som de vil, kan du i løpet av 2015 hente pakkene dine i 100 7-Eleven, Shell/7-Eleven og Narvesen-butikker rundt om i landet.

- Allerede nå har vi seks testbutikker med dette tilbudet, og erfaringene så langt er gode. Vi tar dette gradvis for å se hvordan det blir mottatt i markedet, sier Ida Håvik, sjef for kommunikasjon og samfunnsansvar i Reitan Convenience til Dinside.

LES OGSÅ: Siste frist om julegavene skal komme frem i tide

Tilpasset til hverdagen

Når pakken har ankommet, får du tekstmelding om det. Så kan du plukke den opp i den 7-Eleven eller Narvesen-avdelingen som du har valgt på forhånd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer