Hvor kjøper du billigst frukt og grønt?

Flere kjeder gir deg sunnhetsrabatt på frukt og grønt. Så hvor blir det egentlig billigst? Vi har sjekket prisene: Her er det aller billigst!

BILLIGST MED BONUS? Flere kjeder frister kunder med sunnhetsbonus på frukt og grønt. Men hvor får du egentlig aller billigst frukt og grønnsaker? Vi har sjekket prisene. Foto: KRISTIN SØRDAL
BILLIGST MED BONUS? Flere kjeder frister kunder med sunnhetsbonus på frukt og grønt. Men hvor får du egentlig aller billigst frukt og grønnsaker? Vi har sjekket prisene. Foto: KRISTIN SØRDAL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Butikkene kjemper om å være billigst, og både Meny og Kiwi har lansert nye fordelsprogrammer som gir medlemmer ekstra bonus på frukt og grønt.

Men betyr dette at disse kjedene er det billigste valget for frukt og grønt-handelen?

Vi har sjekket prisene på frukt og grønt hos Meny, Kiwi og Rema, for å se hvor vi får den billigste grønne handlekurven.

Først og fremst bør du passe på:

Det blir ikke billigst kun fordi noen roper ut om en rabatt. Og om du vil ha rabatten, må du faktisk be om den!

LES OGSÅ: Mer interessert i billig godteri? Se hvordan du bør oppbevare det for at det skal holde seg godt til du skal spise det - om du ikke spiser alt med én gang ...

Slik får du rabattene: Du må faktisk be om dem!

Kiwi var først ute med sin nye ekstrabonus, som de kaller fordelsprogrammet «Kiwi Pluss». Det krever at du er Trumf-medlem - men også at du aktivt melder deg på denne ekstraordningen: Du vil ikke få fordelen kun ved å være vanlig Trumf-medlem.

Det krever altså at du aktivt ber om den, ved at du registrerer deg:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer