Hvor langt kommer du?

Hvor kan to personer reise i en uke for ca. 15.000 kroner? Pengene skal dekke fly og opphold. Mulighetene er mange.

Hvor langt kommer du?
Publisert

Reklamen er overalt. Den er på tv og tekst tv, på internett, i avisene, og i de glorete reisekatologene som truer med å sprenge postkassen din.

For de fleste av oss er tidsproblemet den største hindringen. Norske arbeidstagere har som kjent ikke for mange feriedager. Noen er imidlertid så heldige at de kan reise litt utenom de store ferieperiodene, og da er det store penger å spare.

Vi har sett på noen av de tilbudene som finnes hvis du reiser i mai måned, nærmere bestemt rundt 10. og 23. mai. Valget av denne perioden falt naturlig fordi du da kan slippe unna med en tapt fridag mindre. 13. mai er Kristi himmelfartsdag og så har vi vår nasjonaldag den 17. mai.

Våre turer er funnet på Internett. Reisemål og pris har enten blitt funnet direkte på nettet, eller så har nettsidene gitt oss de telefon nummerene som har vært nødvendige for å bestille reisen.

De store reiseselskapene

Mange turister er opptatt av å reise med en av de store turoperatørene, som for eksempel Saga solreiser eller Ving. Selskapene har årelang erfaring som ferieleverandører og vet gjerne hva soltørste nordmenn er ute etter. Har du små barn, eller er avhengig av å være på et handicapvennlig sted, vil disse selskapene være særlig aktuelle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer