Hvor lenge varer et heteroseksuelt samleie?

Hvor lenge varer et heteroseksuelt samleie? Det er svært vanlig at menn synes de går av for tidlig, og svært ofte er partneren deres enig i at så er tilfellet. Langt mindre vanlig er det at en opplever å ha noe å sammenlikne med.

Publisert
Sist oppdatert

Hvor lenge varer et heteroseksuelt samleie?
Det er svært vanlig at menn synes de går av for tidlig, og svært ofte er partneren deres enig i at så er tilfellet. Langt mindre vanlig er det at en opplever å ha noe å sammenlikne med.

Esben Esther

En kvinne kan selvsagt tenke tilbake på den mannen eller de mennene hun hadde samleie med i det «uendelige» og føle at i forhold til dem, er den nåværende altfor tidlig ute. Samtidig vet vi at minner ofte gjøres mer rosenrøde enn de egentlig var, og i tillegg vet vi at dersom kvinnen har problemer med selv å nå klimaks, kan han bli for kvikk. Selv om han kan tåle samleie bevegelser i flere ti-minutter.

Kortvarig glede
En liten hjelp til alle dere som måtte undre dere på hvor lenge et samleie egentlig varer, eller hvor lang tid det egentlig tar før gjennomsnittsmannen får utløsning, kan det være å vite hvor lenge menn er innenfor dørene hos prostituerte, før de lett rødmussede og avklarede kommer ut igjen.Noen påtok seg jobben å sitte i et vindu tvers over gaten og registrere hvor lang tid det faktisk tok fra mannen forsvant inn bak gardinene til han påny var gatelangs. De registrerte over flere dager. Mange kom til horenes dør, mange av dem kom inn og ute var de igjen etter ca. 51/2 minutt!

Rett nok kan det være at de prostituerte jobber rask for på den måten å øke omsetningen, og rett nok er det mulig at mennene hadde ladet opp både mot og erotisk energi på forhånd i en slik grad at de var utløsningsklare idet de banket på døren.

Nødvendig effektivitet
Likevel er det interessant å registrere at menn generelt ikke trenger lang tid på å levere sin lille ladning. Vi skal vel ikke helt se bort fra at denne egenskapen har vært ganske nyttig i langt tidligere tider da mange farer lurte rundt hjørnene når hun og han skulle besørge en mulighet for et nytt menneske i flokken. Å være «bortreist» i seksuell transe virker ikke gunstig på evnen til å vokte seg mot angrep bakfra.

Kanskje denne evnen til rask levering, en evne som ikke tjener den erotiske nytelsen så godt som muligheten for raske befruktninger, skulle tilsi at en brukte lenger tid på den stimuleringen hvor penis ikke er i skjeden, men hvor begge parter, og da ikke minst hun blir stimulert med fingre, hender, tunge og eventuelt andre virkemidler. Det ville i sannhet kunne forlenge nytelsen, gjøre det lettere for henne å nå klimaks, og det ville på ingen måte komme i veien for en ønsket befruktning.

Esben Esther

Nå har du lest saken, men hva synes du? Send oss en

Mozon 02.06.2003

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer