Hvor mye fruktjuice inneholder Noisy og Farris & Juice?

Alltid over halvparten, men nesten aldri som du tror.

TRENDY: Drikker som består av kullsyreholdig vann og juice kan virke som en trend, nå som Farris & Juice hiver seg inn i konkurransen med Tines Noisy.  Foto: RINGNES
TRENDY: Drikker som består av kullsyreholdig vann og juice kan virke som en trend, nå som Farris & Juice hiver seg inn i konkurransen med Tines Noisy. Foto: RINGNES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det enkle er som regel det beste, sa markedssjef Joakim Sande i Ringnes da de lanserte sitt nye produkt Farris & Juice.

De kaller drikken «Norges mest populære hjemmelagde brus», og viser til at mange allerede blander kullsyrevann og juice hjemme på kjøkkenet. Ringnes sitt nye produkt skal gi deg dette ferdig blandet, på flaske.

På samme måte som Noisy fra Tine.

Men disse drikkene er ikke så enkle som man skulle tro. Og trolig langt fra det Sande forteller at han selv blandet på lørdagene i sin barndom.

Les også: Hva er best av Aqvia og SodaStream? Vi har testet!

Ingredienser i Farris & Juice Eple

På flasken står det «Farris & Juice med smak av eple», og dette er ikke tilfeldig: Produktet består nemlig bare av rundt én fjerdedel eplejuice, og nesten like mye drue- og sitronjuice. Farris-produktene inneholder dessuten en udefinert aroma, samt konserveringsmidler.

Ingredienser i Farris & Juice Mango

Flasken fremhever ordet mango, men du får svært lite ren mango for pengene: Under 3 prosent av flasken består av mangojuice, mens 45 prosent er druejuice.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer