Hvordan kan noen la seg lure?

Dr. Anthony Davis Manager Regnskap Tilsyn Institutt for en Bank fra Harlsden vil ha pengene dine.

"Almighty Blessings to you ..." begynner denne e-posten. Svindelmailene er ofte svulstige i stilen.
"Almighty Blessings to you ..." begynner denne e-posten. Svindelmailene er ofte svulstige i stilen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nok en svindelmail har havnet i nordmenns innbokser, og kreativiteten har ingen grenser:

I min avdeling, blir revisor Greater London Regional Office, oppdaget jeg en sum av £ 15 millioner (femten millioner pund) i en konto som tilhører en av våre utenlandske kunder Late Business Mogul Mr. Moises Saba Masri en milliardær, en jøde fra Mexico som ble et offer for et helikopter krasj tidlig i år, drepte ham og familiemedlemmer. Saba var 47 år gammel. Også i helikopteret på tidspunktet for ulykken var hans kone, deres sønn Avraham (Albert) og hans datter svigersønn.

Piloten ble også drept. Valget av kontakter deg er vekket fra den geografiske natur hvor du bor, særlig på grunn av sensitiviteten av transaksjonen og konfidensialitet her. Nå vår bank har ventet på noen av slektningene til å komme opp for kravet, men ingen har gjort det. Jeg personlig har vært mislykket i finne slektninger. Jeg søker ditt samtykke til å presentere deg som pårørende / Will Betalingsmottakers til den avdøde, slik at utbyttet av denne kontoen verdi på 15 millioner pund kan bli utbetalt til deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.