Hvordan selge varer på Finn.no?

9 tips som hjelper deg med å få hell med annonsen.

NOE AV DET VIKTIGSTE: Å ta skikkelige bilder er alfa og omega for en god Finn-annonse. Husk at ekstra tid på slike ting kan skape mer trafikk og interesse for annonsen, som igjen kan gjøre at prisen kan settes noe høyere! Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
NOE AV DET VIKTIGSTE: Å ta skikkelige bilder er alfa og omega for en god Finn-annonse. Husk at ekstra tid på slike ting kan skape mer trafikk og interesse for annonsen, som igjen kan gjøre at prisen kan settes noe høyere! Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du fått noe du slettes ikke trenger til jul? Eller har du fått noe som gjør at du ikke lenger trenger det gamle?

I stedet for å gjemme alt i skuffer og skap, kan du selge det på Finn.no, og la noen få glede av det som bare er skapfyll for deg.

Spørsmålet er hvordan. For mens noe selger seg selv, er det andre ting du må være litt smartere for å faktisk få solgt i konkurranse med hundrevis av liknende annonser. Og uansett vil en god annonse kunne rettferdiggjøre en noe høyere pris.

Dinside skal her gi deg de beste tipsene for å lage annonser som både blir funnet og frister. I tillegg til å fortelle deg om ansvaret du faktisk har – nå som du ikke lenger er kjøper, men selger.

LES OGSÅ: Har du fått med deg at det nå er gratis å annonsere på Finn.no?

#1: Vask og puss

Sørg for at det du skal selge viser seg fra sin beste side. Presentasjon kan ha alt å si; bare titt i et butikkvindu om du lurer på hvorfor.

Så bruk fem minutter på å rengjøring, stryking eller pussing, og vit at skitt og skavanker ofte vises bedre på bilder enn i virkeligheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer