Hvordan surfer du billigst?

Vi har lagt inn de siste tilbudene på internettsurfefronten i vår Surfekalkulator.

Publisert

Denne uken har to nye aktører kommet på banen med informasjon om sine mer eller mindre gratis tilbud på internettilgang. Mens Telenor har måttet tåle adskillig kritikk for markedsføringen av sitt "FriSurf"-tilbud på grunn av høye tellerskrittpriser, kan de nye leverandørene slå seg på brystet med null kroner til abonnement og helt normale tellerskrittpriser.

Se hva som lønner seg for deg i Surfekalkulatoren

Uten påslag hos Sense

Sense har allerede startet opp. Her kan du kjøpe en CD hos Elkjøp for 49,50 for å komme i gang. Eller du kan registrere deg gratis på nettet. En av DinSides datajournalister har allerede prøvd tjenesten og kan rapportere om smertefri registrering og at alt så ut til å virke som det skal.

Om du registrerer deg på Internett, trenger du kun betale for tellerskrittene du bruker under surfingen. Sense gir deg eposttilgang og nettaksess via et telefonnummer som vil koste det samme å ringe til som et vanlig telefonnummer. Det er ikke inkludert eget hjemmesideområde i tilbudet fra Sense. Du må akseptere diverse brukerbetingelser først, som at epost-adressen din kan gjøres tilgjengelig for andre og at du har Sensewave som din hjemmeside i din browser. Trenger du hjelp, kan du ringe et 815-nummer hele døgnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer