Hvorfor holder de aldri det de lover?

Har du en RiksTV-dekoder fra Grundig må du være en tålmodig sjel.

Hvorfor holder de aldri det de lover?
Publisert
Sist oppdatert

Etter hvert som det analoge bakkenettet slukkes landet rundt har RiksTV smilt i skjegget for hver eneste nye kunde som har kommet til. Det unner vi dem. Vi er faktisk så glad i god kvalitet på TV-signalene at vi synes det var på høy tid at så mange som mulig får nyte de digitale TV-bildene, helt uavhengig av om de velger RiksTV, kabel eller parabol.

Det som imidlertid irriterer oss langt inn i hjerterota er når man betaler for produkter som ikke holder det de lover, og i dag er det Grundigs dekoder DTR 8740 som får unngjelde.

Les også: Denne boksen trenger du ikke

Svigers tok skrittet, jeg var selv med da han tok på seg spanderbuksene og kjøpte ny flat-TV og RiksTV-pakken på Expert i påsken i fjor. Den gangen hadde han to dekodere å velge mellom, men valget falt til slutt på Grundigs DTR 8740 på grunn av to finesser den da var alene om: Den ene finessen var digital tekst-TV, men rosinen i pølsa var minnekortinngangen på baksiden av dekoderen. Den skulle nemlig gi Time-Shift funksjon, altså la deg pause TV-sendingen under middagen - for så å kunne fortsette fotballkampen etter at middagen var fortært.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer