Hvorfor ikke bytte akkurat nå?

Det er enda bedre å spare tre tusen kroner enn å tjene dem. De fleste kan gjøre dette på ti minutter ved å bruke Strømkalkulatoren, Boliglånskalkulatoren og Mobiltelefonkalkulatoren! Og du kan bytte nå!

Pengemaskin.
Pengemaskin. Vis mer
Publisert

Det er ikke så vanskelig å skaffe seg informasjon om rentesatser i bankene, om strømprisene og om mobiltelefontakster. De publiseres jevnlig i aviser, blader og på fjernsyn. Men hvor er disse prisene den dagen du setter deg ned for å se om du kan spare inn litt på husholdningsutgiftene?

I DinSide ligger disse prisene alltid ute. Og det er nye priser: Vi har som mål at ingen skal ha mer oppdaterte prislister enn oss. Såvidt vi vet er det heller ingen som har det.

Ikke enkelt bare med prisliste

Selv om du finner prisene ett annet sted enn hos oss, og de er noenlunde oppdaterte, er det ikke så lett alltid å gjennomskue hvilket tilbud som er best for deg. For strøm er det for eksempel hele fire priser: Et fastbeløp og et forbruksavhengig beløp både for strømkjøpet og for overføringen.

Det lånet som har lavest rente er ikke alltid det billigste. Om banken krever høye gebyrer og du skal låne relativt lite penger, kan et lån med litt høyere rente falle rimeligere.

Mobiltelefonprisene er et rent villniss. Selv om det bare er et titalls abonnementer å velge mellom, har de alle innmeldingsgebyr, månedsavgift og forskjellige tellerskrittpriser til forskjellige tidspunkter og numre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer