Hvorfor registrere DinEgenSide?

DinSide lar deg ta vare på tallene du fyller ut i kalkulatorene og vårt "halvautomatiske" budsjett til neste gang. Registrering er gratis og anonymt!

Det er en stor oppgave å føre et husholdningsbudsjett. DinSide har gjort det enklere for deg! Foto: Tore A. Godager
Det er en stor oppgave å føre et husholdningsbudsjett. DinSide har gjort det enklere for deg! Foto: Tore A. Godager Vis mer
Publisert

Når du har lekt litt med en kalkulator og etterhvert funnet de innstillinger som passer for deg, kan du trykke på lagre-knappen. Verdiene blir nå lagret i ditt eget dataområde på DinSide. Men verdiene er der bare til du går videre til et annet nettsted, eller slår av nettleseseren din. Da kaster vi dem.

Klikker du derimot på lenken "DinEgen Side", som står opp til høyre på alle skjermbilder her på DinSide, kan du registrere deg som fast bruker. Neste gang du kommer hit vil du da møte både kalkulatorer og budsjettet slik du forlot dem.

Om du trykker på "Beregn"-knappen i for eksempel strømkalkulatoren ser du nå med et blikk hvordan strømprisen du betaler i dag ligger an i forhold til markedet forøvrig. Du slipper å gi noen inndata, for dine tall ligger der allerede.

Ved registreringen blir du bedt om å oppgi et brukernavn og et passord du selv finner på. Om du vil kan du gjerne hete Donald Duck. Vi spør ikke om noe som kan identifisere deg.

Budsjett med 5.232 poster

Budsjettet har 209 poster du kan fylle ut for hver av de 24 månedene det omfatter. Hver post har to felter - ett felt hvor du fyller ut tall for din nåværende økonomiske situasjon og ett alternativt felt. Det er altså to parallelle budsjetter, hvor det andre kan brukes til å se hvordan det går hvis du endrer på noe: Kjøper nytt hus, selger bilen, drar på jordomseiling etc.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer