Hvorfor svarer hun ikke?

Du ringer, sender SMS og mailer henne, men får ikke svar.

Nå har jeg sendt 17 tekstmeldinger, og fremdeles intet svar... Foto: colourbox.com
Nå har jeg sendt 17 tekstmeldinger, og fremdeles intet svar... Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Scenen fra tv-serien "Sex and the City", der karakteren Miranda blir fortalt av sin venninnes kjæreste at daten hennes ikke har gitt lyd fra seg fordi, sitat; "He´s probably not that in to you", har nærmest blitt legendarisk.

Her har Miranda (og angivelig store deler av verdens kvinner) brukt hele sitt voksne liv, og tusenvis av dollar, på å komme til bunns i hva som rører seg i mannens hjerne når han, til tross for det hun anså å være en vellykket og lovende date, ikke gir livstegn fra seg i ettertid. Også er svaret like enkelt som det er opplagt; han er bare ikke interessert.

Gjelder også for menn

Ifølge datingekspert Julia Badura er det imidlertid ikke bare kvinnene som klør seg i hodet, der de sitter og venter på at telefonen skal ringe. Menn kan ha minst like vanskelig for å tolke signalene kvinner sender når interessen ikke er gjensidig. Her avslører Badura hvilke tegn du bør se etter hvis du er i tvil om hun vil ha deg eller ikke:

Les også: Tenner på smarte menn

 • Hennes drømmemann er din rake motsetning
  Du er på date med drømmedama, og alt går som smurt helt til samtalen pensler seg inn på tidligere forhold. Med stjerner i øynene forteller hun om Pablo fra Spania, Carlos fra Kreta, og de hemmelige fantasiene hun har hatt om Antonio Banderas. Med mindre du matcher beskrivelsene av de sydeuropeiske kjekkasene, er det vel like greit å kaste inn håndkledet først som sist.

  En taus telefon er aldri et godt tegn... Foto: colourbox.com
  En taus telefon er aldri et godt tegn... Foto: colourbox.com Vis mer

 • Hun matcher deg med sin venninne

  Endelig har hun sagt ja til å spise middag med deg, og du føler at verden ligger for dine føtter. Men da du møter opp på den fancy restauranten, ser du med vantro i blikket at hun har tatt med seg en venninne, som sitter og venter på deg med en rose i hånden. Du føler deg skikkelig avvist, og blir naturligvis kjempeskuffet. Og det gjør ikke saken bedre at hun overhodet ikke er din type.

  Les også: Kvinnene faller som fluer for ...

 • Hun ringer aldri tilbake
  Kvinner som er forelsket sitter gjerne parat ved telefonen, i fall han de drømmer om skulle ringe. Så dersom du har ringt henne ned de siste dagene uten å få svar, bør det tennes en varsellampe. Enten har hun mistet telefonen sin (hvilket er lite sannsynlig), eller så er hun rett og slett ikke interessert i å snakke med deg. Det er tid for å innse at interessen ikke er gjensidig, så du kan like gjerne slette nummeret hennes.

 • Hun trekker seg unna
  Dere er på kino sammen, og du benytter sjansen under filmens mest romantiske øyeblikk, til å legge hånden diskrét på låret hennes. Hun responderer ved å velte brusen i fanget, for deretter å strene ut av kinosalen, angivelig for å dra hjem og skifte. Hun kommer imidlertid ikke tilbake for å se slutten av filmen, og det var det siste du så av henne.

  Les også: Slik avslører du om daten har falt for deg

 • Venninnene hennes har aldri hørt om deg
  Du er på byen, og treffer tilfeldigvis hun du svermer for sammen med venninnene sine. Du rekker frem hånden og introduserer deg som "han de nok har hørt mye om", bare for å få fem spørrende kvinneansikter i retur. Du kan imidlertid komme fra den pinlige situasjonen med en viss stolthet i behold, og erkjenne at slaget er tapt. Kvinner forteller hverandre nemlig alt, og 98 prosent av samtalene dreier seg om hvem de er forelsket i.

 • Hun sier at hun ikke er klar for et fast forhold
  Dette er klassikeren over alle, som brukes når alle tidligere hint har falt på stengrunn. Og strengt tatt burde du kjenne til den, da det var menn som fant den opp ... Man kan ikke få sagt det stort tydeligere, så gjør deg selv en tjeneste, og innse at hun ikke er interessert.
 • Kilde: ekstrabladet.dk

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer