Hvorfor svarer hun ikke?

Du ringer, sender SMS og mailer henne, men får ikke svar.

Nå har jeg sendt 17 tekstmeldinger, og fremdeles intet svar... Foto: colourbox.com
Nå har jeg sendt 17 tekstmeldinger, og fremdeles intet svar... Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Scenen fra tv-serien "Sex and the City", der karakteren Miranda blir fortalt av sin venninnes kjæreste at daten hennes ikke har gitt lyd fra seg fordi, sitat; "He´s probably not that in to you", har nærmest blitt legendarisk.

Her har Miranda (og angivelig store deler av verdens kvinner) brukt hele sitt voksne liv, og tusenvis av dollar, på å komme til bunns i hva som rører seg i mannens hjerne når han, til tross for det hun anså å være en vellykket og lovende date, ikke gir livstegn fra seg i ettertid. Også er svaret like enkelt som det er opplagt; han er bare ikke interessert.

Gjelder også for menn

Ifølge datingekspert Julia Badura er det imidlertid ikke bare kvinnene som klør seg i hodet, der de sitter og venter på at telefonen skal ringe. Menn kan ha minst like vanskelig for å tolke signalene kvinner sender når interessen ikke er gjensidig. Her avslører Badura hvilke tegn du bør se etter hvis du er i tvil om hun vil ha deg eller ikke:

Les også: Tenner på smarte menn

 • Hennes drømmemann er din rake motsetningDu er på date med drømmedama, og alt går som smurt helt til samtalen pensler seg inn på tidligere forhold. Med stjerner i øynene forteller hun om Pablo fra Spania, Carlos fra Kreta, og de hemmelige fantasiene hun har hatt om Antonio Banderas. Med mindre du matcher beskrivelsene av de sydeuropeiske kjekkasene, er det vel like greit å kaste inn håndkledet først som sist.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer