Hydro-Texaco topper

Også i uke 11 (fra 10/3 til 16/3) er det Hydro-Texaco som lover billigst variabel strømpris. Dermed topper de listen som billigste landsdekkende strømleverandør for andre uka på rad.

Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke var Tindra Direkte den eneste strømleverandøren som varslet et prishopp fra og med uke 10. Nå har de imidlertid snudd. I uke 11 varsler Tindra en nedgang på 1,2 øre.

Kutter:Det kraftigste priskuttet hos de landsdekkende strømleverandørene er det JotunKraft som står for. De har varslet en nedgang på 15,25 øre fra uke 10 til uke 11, og avanserer dermed fra å være den dyreste leverandøren til en åttende plass.

Dyrest:Dyrest av de landsdekkende leverandørene vil i uke 11 være TrønderEnergi Kraft, med en pris på 77,50 øre per kWh.

MERK: Vi hadde tastet feil på Gudbrandsdal Energi tidligere i dag - tabellen ble derfor oppdatert 08:33.

Merk: Det kan komme prisendringer fra de andre leverandørene som ikke blir synlige før Konkurransetilsynet oppdaterer sidene sine neste mandag.

Tar tid

Strømselskapene er forpliktet til å varsle prisendringer til Konkurransetilsynet to uker før de trer i kraft.

Siden det vil ta deg mellom tre og fire uker å gjennomføre et strømbytte, er det den prisen selskapene vil ta - framover i tid - som er viktig for deg. Det er derfor viktig at du tar utgangspunkt i selskapenes varslede priskutt, eller økninger når du vurderer tilbudene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer