Hysj Hysj! Vi har de dyreste CD-platene

Musikkkjeden Hysj Hysj har all grunn til å tie om plateprisene sine. Med en pris på 189 kroner på nye CDer er de blant landets dyreste.

Ill: Anne Angelshaug
Ill: Anne Angelshaug Vis mer
Publisert

Handler du CD-platene dine på nærmeste Hysj Hysj forretning? I så fall bør du endre handlevaner så fort som mulig. Med mindre du VIL betale 50 kroner mer for en CD enn du strengt tatt behøver.

Sommer er festtid, og fest betyr musikk. Vi har sjekket hva du må punge ut med for å sikre deg sommerens mest populære plater. Vi tok utgangspunktet i de fem øverste platene på VG-lista, og sjekket prisene både i butikk og på nettet.

Platekompaniet billigst

Er du så heldig at du bor i nærheten av en forretningen i Platekompaniet-kjeden, kan du utvide platesamlinga di til en forholdsvis billig penge. De fem mest populær platene på VG-lista koster tilsammen 717,5 kroner på Platekompaniet. Hos Hysj Hysj koster den samme pakken 907,5 kroner. Prisforskjellen er på hele 190 kroner.

Her ser du prisene i fire kjeder:

Nettet er billigst

Kanskje bor du et sted der de hverken har Platekomaniet eller Free Record Shop? Eller kanskje du rett og slett ikke har lyst til å gå i butikken? Uansett årsak er netthandel et godt, og faktisk billigere alternativ for deg som begynner å bli lei av fjorårets slagere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer