I år får du blu-ray-spillere til halv pris

Fjorårets julegave har fått en kraftig prisreduksjon det siste året.

Denne blu-ray-spilleren fra Sharp får du for 1.195 kroner på Elprice.no. Legg på nesten en hundrelapp i frakt, så får du fortsatt en svært billig blu-ray-spiller. Foto: Sharp
Denne blu-ray-spilleren fra Sharp får du for 1.195 kroner på Elprice.no. Legg på nesten en hundrelapp i frakt, så får du fortsatt en svært billig blu-ray-spiller. Foto: Sharp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For drøyt 12 måneder siden kåret fagbladet Elektronikkbransjen blu-ray-spilleren til årets julegave 2008.

Elektronikkbransjen var nok litt i forkant av den vanlige forbruker, for det er først i år salget av blu-ray-spillere virkelig har tatt av. Både Elkjøp og Expert har spådd at blu-ray-spilleren vil være en av årets heteste julegaver.

- Da vi kåret blu-ray til årets julegave i fjor, gikk det på forventningene til salget. I fjor jul ble det solgt få spillere, men salget har nå kommet ordentlig i gang, sent men godt, sier informasjonsjef Erik Andersen i Elektronikkbransjen.

ÅRETS JULEGAVE? Alle kjøper denne her til jul - igjen

Så billige er de

Ifølge Andersen er det ikke lenge til det selges flere blu-ray-spillere enn DVD-spillere.

- Nær 40 prosent av spillerne som selges er blu-ray. Salget av DVD-spillere faller raskt, noe som er ventet, sier Andersen.

Han tror grunnen til at salget endelig har tatt seg opp, er at prisene på spillerne er blitt betraktelig redusert.

- Prisene har nå kommet så lavt at det er akseptabelt for mange. Man kan godt beklage at prisene er blitt så lave, men det betyr at flere kjøper, sier Andersen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer