I dag kan du vinne 45 millioner

Hvilke tall bør du satse på?

Dersom lykketallet blir trukket ut blant de seks første tallene i kveld, kan det hende noen stikker av med utrolige 110 millioner kroner. Skattefritt,s elvsagt. Men sjansene for å vinne er mikroskopiske. Foto: Norsk Tipping
Dersom lykketallet blir trukket ut blant de seks første tallene i kveld, kan det hende noen stikker av med utrolige 110 millioner kroner. Skattefritt,s elvsagt. Men sjansene for å vinne er mikroskopiske. Foto: Norsk Tipping Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den såkalte lykketallpotten i Viking Lotto har bygget seg opp til vanvittige høyder. Hvis alt slår inn i kveld, er det teoretisk mulig at en heldig person stikker av med førstepremiepotten på uvirkelige 45 millioner kroner.

I tillegg holder Norsk Tipping løst på pengesekken for tiden. To lørdager på rad er førstepremiepotten i Lotto på hele 20 millioner kroner.

Når blir du millionær?

Finn ut her!

Men er det noen vits?

Med en så stor førstepremiepott er det nok mange som lar seg friste til å spille.

Men som de fleste vet, eller burde vite, er sjansene ganske minimale for å score full pott. Ifølge Norsk Tipping er de teoretiske sjansene for å få seks rette én til over 12 millioner. Videre skriver Norsk Tipping at lykketallet blir trukket ut cirka hver tiende uke, i teorien altså. Med andre ord: Ikke særlig gode odds, der, nei.

Noen tall trekkes oftere enn andre

Selv om det skal være like stor sjanse for at alle de 48 kulene skal bli trukket ut, er det ikke til å stikke under en stol at noen tall dukker opp hyppigere enn andre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer