- I jula kan du spise alt

Og her er flere tips for en jul som ikke går på helsa løs.

Man kan spise alt – det dreier seg bare om i hvilke mengder. Husk også å spise regelmessig. Foto: All Over Press
Man kan spise alt – det dreier seg bare om i hvilke mengder. Husk også å spise regelmessig. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har sikkert allerede vært på flere julebord, du har latt deg friste av julebakst og annen julesnacks i kantina på jobben, du har unnet deg noen sjokoladebiter fra adventskalenderen, du har tatt deg en gløgg hver gang anledningen har bydd seg og du har sørget for mange smaksprøver når julekakene er blitt bakt hjemme.

Og dette er bare begynnelsen, for selve julen har jo ikke begynt en gang! Om en ukes tid står den store julemiddagen for tur, etterfulgt av en stor julefrokost og enda flere julemiddager – bare i litt mindre skala enn på selveste julaften.

Desember er rett og slett et minefelt av fristelser, og mange lurer på hvordan de skal få på seg buksa igjen 1. januar 2010.

Ekspertene forsikrer heldigvis at det er fullt mulig å komme seg gjennom julen uten å legge på seg for mye, og uten at du må tenke kalorier hvert eneste minutt.

- Du kan spise alt i jula. Les mer nederst i artikkelen om hva den danske ernæringsfysiologen mener.

Les også:Ikke la desember ta rotta på degJulens skjulte helsefarerStress deg ned før jul

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer