Ica-butikk solgte gammelt juleøl

Går ut på dato lenge før jul.

Hansas juleøl for 2009 er ikke blitt tappet ennå. Om du finner flaskene i butikken allerede nå, er det en gammel utgave du får servert. Foto: Kim Jansson
Hansas juleøl for 2009 er ikke blitt tappet ennå. Om du finner flaskene i butikken allerede nå, er det en gammel utgave du får servert. Foto: Kim Jansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Annema Langmoen ble svært overrasket da hun var på handletur i en Ica Nær-butikk i går. I ølseksjonen var det nemlig stablet opp bokser med Hansa juleøl. Til tross for at julen er nesten tre måneder unna.

- Jeg er veldig glad i julen, og ble glad for at butikkene hadde begynt med juleøl, sier Langmoen.

Likevel synes hun det var spesielt at butikkene hadde begynt å selge juleøl allerede i september. Og overraskelsen over at Hansas juleøl allerede finnes i butikk, kom også som en stor overraskelse for bryggeriet selv.

- Årets juleøl er jo ikke tappet ennå, sier kommunikasjonsansvarlig Anette Karlsen i Hansa Borg Bryggerier.

KOMMENTAR: Krev pengene tilbake!

Føler seg lurt

Ølet som ble solgt i Ica-butikken var altså av fjorårets årgang, og går ut på dato allerede i begynnelsen av november, godt før folk fleste kunder tenker på å gå til innkjøp av juleøl.

- Jeg føler meg litt lurt til å kjøpe et produkt som jeg trodde var fra i år, men som viser seg å være fra i fjor, sier den misfornøyde kunden til DinSide.

Hansa Borg, derimot, ser det ikke som et stort problem at Ica-butikken prøvde å selge gammelt øl. Etter å ha pratet med ansvarlige i butikken, forteller Anette Karlsen i Hansa at hele saken dreier seg om en misforståelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer