Ica-butikk solgte gammelt juleøl

Går ut på dato lenge før jul.

Hansas juleøl for 2009 er ikke blitt tappet ennå. Om du finner flaskene i butikken allerede nå, er det en gammel utgave du får servert. Foto: Kim Jansson
Hansas juleøl for 2009 er ikke blitt tappet ennå. Om du finner flaskene i butikken allerede nå, er det en gammel utgave du får servert. Foto: Kim Jansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Annema Langmoen ble svært overrasket da hun var på handletur i en Ica Nær-butikk i går. I ølseksjonen var det nemlig stablet opp bokser med Hansa juleøl. Til tross for at julen er nesten tre måneder unna.

- Jeg er veldig glad i julen, og ble glad for at butikkene hadde begynt med juleøl, sier Langmoen.

Likevel synes hun det var spesielt at butikkene hadde begynt å selge juleøl allerede i september. Og overraskelsen over at Hansas juleøl allerede finnes i butikk, kom også som en stor overraskelse for bryggeriet selv.

- Årets juleøl er jo ikke tappet ennå, sier kommunikasjonsansvarlig Anette Karlsen i Hansa Borg Bryggerier.

KOMMENTAR: Krev pengene tilbake!

Føler seg lurt

Ølet som ble solgt i Ica-butikken var altså av fjorårets årgang, og går ut på dato allerede i begynnelsen av november, godt før folk fleste kunder tenker på å gå til innkjøp av juleøl.

- Jeg føler meg litt lurt til å kjøpe et produkt som jeg trodde var fra i år, men som viser seg å være fra i fjor, sier den misfornøyde kunden til DinSide.

Hansa Borg, derimot, ser det ikke som et stort problem at Ica-butikken prøvde å selge gammelt øl. Etter å ha pratet med ansvarlige i butikken, forteller Anette Karlsen i Hansa at hele saken dreier seg om en misforståelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.