IKEA: Spar i Sverige

Kjører du til IKEA i Sverige, kan du spare penger i forhold til å handle her hjemme. Imidlertid er ikke alle produktene billigere på andre siden av grensen.

Publisert
Sist oppdatert

Pristesten vår viser at du kan spare penger på å ta handlerunden på IKEA i Sverige, men at besparelsene - i gjennomsnitt - ikke er enorme.

Likevel er det slik at enkeltprodukter varierer mye i pris. Derfor er det fullt mulig å gjøre et kupp på IKEA - så lenge du holder tungen rett i munnen.

TRYKK HER FOR Å SE ALLE PRISENE I VÅR PRISTEST AV IKEA I SVERIGE OG NORGE

Spar 30 prosent

I beste - eller verste - fall kan du spare opp mot 20-30 prosent på enkeltprodukter. For eksempel kan du kjøpe en Veksan arbeidsstol til 2.156 kroner i Sverige. Samme stol koster 2.650 kroner på IKEA i Norge.

Eller du kan kjøpe en Skyar bordlampe til 143 kroner i Sverige fremfor 198 i Norge.

Svenske kroner er omregnet til norske kroner etter gjeldende kurs mandag 17. januar 2005. Da var 100 svenske kroner lik 90 norske.

65 prosent billigst

På tross av at det er gode penger å spare på enkeltprodukter, er bildet ikke entydig. Av de 25 varene vi sjekket, var 16 av varene billigst i Sverige. Er disse 25 produktene representative for alle varene, betyr det at 65 prosent av varene vil være billigst i Sverige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer