Ikke bare en klesbutikk

Det er ikke bare firbente som har glede av glødende Visakort i Sagveien 24.

Publisert
Sist oppdatert

Butikken har også rom for de tobente: Pet Shop Girls bokavdeling har mer enn hundre titler til kos og inspirasjon for dyreelskere. Her finner vi blant annet fotografen Nina Reistads bestselgende Pass opp! Her kommer Gud og hun er en katt - en kunstfotografi bok. Nina Reistad er også representert på veggene i galleriet, og du kan også bestille kunstfotografier av din firbente øyesten. Interessert? Les mer her.

I galleriet er det for øyeblikket også rester av sommerens veldedighetsauksjon. Rundt femti av butikkens kunder har dekorert hver sin hund - etter egenvalgt tema, og forrige søndag ble de auksjonert bort til inntekt for terapihunder. Auksjonen fikk inn 10.700 kroner, og de planlegger nye arrangementer til inntekt for gode formål i dyrenes tegn.

Her ser du den kule bildespesialen.

Pet Shop Girls' fremtidsplaner

Vel et halvt år inn i driften, bobler dyrebutikkjentene fremdeles over av gode idéer og prosjekter i fremtiden. Aller først blir det åpning av hund & eier caféen Lekkerbisken i august. - Våre kunder blir gjerne i flere timer. Hundene leker sammen og Pet Shop Girls har blitt et sosialt knutepunkt for hundeinteresserte. Når vi i tillegg er så heldig å ha forhagen med tumleplass for mange hunder, sa det seg liksom selv: Her må vi lage café, sier Vibeke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer