Ikke betal for mye restskatt

Det kan være feil på innbetalingsgiroen.

Får du ikke beløpet på innbetalingsgiroen for restskatt til å stemme, bør du kontakte skattekontoret i din kommune. (Illustrasjonsfoto: Colourbox.com)
Får du ikke beløpet på innbetalingsgiroen for restskatt til å stemme, bør du kontakte skattekontoret i din kommune. (Illustrasjonsfoto: Colourbox.com) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange skattebetalere har fått innbetalingsgiroer for restskatt med feil beløp påført. Beløpene har ikke blitt endret i tråd med restskatt forskuddsbetalt etter 30. april.

- Det forskuddsbetalte beløpet er registrert i våre systemer, men er ved feil dessverre ikke tatt med ved utskriving av giroene, sier avdelingsdirektør i Skatt nord Gøril Heitmann Kristoffersen i en pressemelding.

Kristoffersen kan berolige frustrerte restskattbetalere med at ingen må betale skatt to ganger. Er du av dem som har fått tilsendt giro med feil beløp, kan du endre beløpet ved innbetaling til skatteoppkreveren. Kristoffersen anbefaler betalere som er usikre på hva som er riktig beløp, å kontakte skatteoppkreveren i kommunen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer