Members.com og Compadra slått konkurs

– Ikke forvent pengene tilbake

Dette bør du gjøre nå, om du har handlet hos Compadre eller Members.com.

KONK: Nettbutikkene Members.com og Compadre er slått konkurs. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
KONK: Nettbutikkene Members.com og Compadre er slått konkurs. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i april ble det klart at e-handelkonsernet Campadre ble slått konkurs i Sverige. Det innebærer samtidig at nettbutikkene Campadre og Members.com legges ned.

Campadre omtaler seg selv som Skandinavias største shoppingklubb, og solgte merkeklær til sterkt rabatterte priser.

– Virksomheten i Campadre har hatt en negativ økonomisk utvikling som forverres kraftig i 2022, heter det i en uttalelse fra selskapet, som legger til at de ikke så et annet alternativ enn å søke om konkurs.

Kunder som har bestilt varer, men ikke mottatt dem eller ønsker å returnere varer, bes om å kontakte bobestyrer i konkursboet - hvis informasjon du finner på Campadre og Members’ informasjonsside (ekstern lenke) i forbindelse med konkursen. Men du kan ikke forvente pengene tilbake.

– Send inn krav

Ettersom Campadre er et svensk selskap er ikke reglene for konkurs nødvendigvis de samme som i Norge. I henhold til selskapet vil du ikke få refundert beløp for varer som ikke blir levert, men du kan altså kontakte bobestyrer for å be om kompensasjon.

Thomas Iversen, juridisk seniorrådgiver i Forbrukerrådet, sier til DinSide at det første du bør gjøre er å sende en e-post til konkursboet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer