Ikke gjør dette i kveld

Her er de verste brølerne du gjør på date.

Det kan være lurt å tenke igjennom en del ting før man møter på første date... Foto: colourbox.com
Det kan være lurt å tenke igjennom en del ting før man møter på første date... Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du på date i kveld? Da bør du ta med deg noen gode råd fra den danske datingeksperten Julie Badura. Med danske ekstrabladets lesere avslører hun de seks verste brølerne man kan gjøre når man er på date, og disse vil du vel helst unngå?

Les også: Dating for dummies

 • Ikke flørt med servitrisen Selv om det er et ubestridelig faktum at kvinnen som serverer dere på restauranten er kjempesøt, bør du dra til deg øynene. Husk at daten din legger merke til hver minste ting du foretar deg, selv om det ikke virker slik. Å blunke til serveringsdamen under en date kan ende i katastrofe, med mindre hun da viser seg å være drømmekvinnen du har lett etter...

 • Ikke avbryt henneKvinner kan ha en tendens til å snakke litt for mye og for lenge. Men selv om det er ulidelig kjedelig å høre alle detaljenene fra sommerferien hennes, må du bite tennene sammen og la henne snakke ferdig. Hun vil nemlig ta dine stadige avbrytelser som et tegn på at du finner henne komplett uinteressant.

  Les også: Få drømmekvinnen på kroken

 • Ikke overdriv Dere er på deres første date, og du vil selvfølgelig gi et best mulig inntrykk av deg selv som en populær og attraktiv fyr. Det trenger imidlertid ikke innebære at du ber alle vennene dine ringe og sende deg SMS i løpet av daten. Og begynn for alle del ikke å besvare alle SMS-ene som tikker inn. Med mindre du ønsker å fortelle at daten var en feiltakelse, og at du har det alt for travelt til å ha henne i livet ditt.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer