Ikke gjør dette i kveld

Her er de verste brølerne du gjør på date.

Det kan være lurt å tenke igjennom en del ting før man møter på første date... Foto: colourbox.com
Det kan være lurt å tenke igjennom en del ting før man møter på første date... Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du på date i kveld? Da bør du ta med deg noen gode råd fra den danske datingeksperten Julie Badura. Med danske ekstrabladets lesere avslører hun de seks verste brølerne man kan gjøre når man er på date, og disse vil du vel helst unngå?

Les også: Dating for dummies

 • Ikke flørt med servitrisen
  Selv om det er et ubestridelig faktum at kvinnen som serverer dere på restauranten er kjempesøt, bør du dra til deg øynene. Husk at daten din legger merke til hver minste ting du foretar deg, selv om det ikke virker slik. Å blunke til serveringsdamen under en date kan ende i katastrofe, med mindre hun da viser seg å være drømmekvinnen du har lett etter...

 • Ikke avbryt henne
  Kvinner kan ha en tendens til å snakke litt for mye og for lenge. Men selv om det er ulidelig kjedelig å høre alle detaljenene fra sommerferien hennes, må du bite tennene sammen og la henne snakke ferdig. Hun vil nemlig ta dine stadige avbrytelser som et tegn på at du finner henne komplett uinteressant.

  Les også: Få drømmekvinnen på kroken

 • Ikke overdriv
  Dere er på deres første date, og du vil selvfølgelig gi et best mulig inntrykk av deg selv som en populær og attraktiv fyr. Det trenger imidlertid ikke innebære at du ber alle vennene dine ringe og sende deg SMS i løpet av daten. Og begynn for alle del ikke å besvare alle SMS-ene som tikker inn. Med mindre du ønsker å fortelle at daten var en feiltakelse, og at du har det alt for travelt til å ha henne i livet ditt.

 • Ikke drikk for mye
  Selv om du slet med prestasjonsangst da du skulle treffe jenter som tenåring, og drakk deg til mot før du skulle i ilden, bør du vise at du er mann nok til å gjennomføre daten uten å drukne deg i alkohol. Det kan fort ende med at det hele blir en pinlig affære, og du kan ende med å si og gjøre ting du senere vil angre.

  Les også: Ønsker seg snille menn

 • Ikke røp alt
  Det finnes ting man bare ikke forteller på den første daten, som for eksempel hvor mange ganger i uken du ser pornofilm, eller hvorfor du i en alder av 34 fremdeles bor hjemme hos mor og far. Vær ærlig om hvem du er, men sorter ut det som eventuelt kan vente til senere.

 • Ikke forvent at hun betaler
  Du har invitert henne med ut på en svinedyr og eksklusiv restaurant, men når tiden kommer for å betale sitter du bare og venter på at hun skal ta regningen. Etter noen minutters pinlig taushet utbryter du småbrydd; "jeg har visst bare 200 kroner på meg"...Ta imot et siste godt råd: Enhver kvinne FORVENTER at du betaler på første daten!

  Les også: Sjekk med stil!

  Kilde: Ekstra Bladet

 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer