Ikke kjøp mobil her!

Allforher.net lurer kundene.

Ikke kjøp mobil her!
Publisert
Sist oppdatert

Forbrukerombudet advarer nå mot å handle i nettbutikken allforher.net, og grunnen er klar: - Dette er trolig ren svindel, sier forbrukerombud Bjørn Eirik Thon på sine egne nettsider.

Stort utvalg - men ingen blir levert

Nettbutikken har tilsynelatende hatt mange mobiltelefoner til salgs, blant annet populære iPhone og modeller fra HTC, og det er dessverre mange kunder som har latt seg friste av en dyr mobil uten binding.

Nå sitter de imidlertid i fella, for mobilene har de aldri mottatt.

En god del av telefonene har også blitt markedsført gjennom Finn.no, og mange av kundene har også latt seg lure til å forhåndsbetale mobilen.

Useriøs aktør

- Ikke la deg friste til å kjøpe dyre telefonar på nettet før du er sikker på at du handler med en seriøs nettbutikk, sier forbrukarombod Bjørn Erik Thon.

allforher.net har heller ikke oppgitt kontaktinformasjon på sine nettsider, alt de har gjort er å lage et kontaktskjema som kunden kan sende inn.

- Manglende kontaktinformasjon er et klart tegn på at nettbutikken er useriøs, fortsetter Bjørn Erik Thon, og viser til e-handelsloven som pålegger næringsdrivende å opplyse om navn og adresse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer