Ikke la kvinner teste deg

Forholdet mellom deg og kjæresten din fungerer ganske så bra - dere har det moro, ikke krangler dere så mye og sexen er bra. Alt later til å være i sin skjønneste orden. Så anklager hun deg for å ha noe på gang med den nye jenta på jobben...

Publisert
Sist oppdatert

Ikke la kvinner teste degForholdet mellom deg og kjæresten din fungerer ganske så bra - dere har det moro, ikke krangler dere så mye og sexen er bra. Alt later til å være i sin skjønneste orden.

Så plutselig kommer det en brannfakkel inn fra høyre. Hun anklager deg for å ha noe på gang med den nye jenta på jobben. Den samme jenta som du har vekslet 10 ord med siden hun begynte å jobbe på samme sted som deg.

Når du etter hvert får løftet underkjeven opp fra gulvet så benekter du selvsagt alt, men hun fortsetter, og gråtkvalt sier hun ; Jeg kan ikke tro at du vil ødelegge forholdet vårt. Hva er det som er galt? Er jeg ikke pen nok for deg lengre? .

Nå begynner du å bli virkelig desperat og hoderystende ber du om unnskyldning for noe du ikke har gjort.

Det spiller imidlertid liten rolle. Du får ikke mer sex. Det kreves talløse telefonsamtaler, blomsterleveranser og ydmykende tigging før status quo er gjenopprettet.

For noe som du aldri har gjort.

Hva pokker skjedde her?

Du min venn har blitt utsatt for testen . Du strøk. La oss være ærlige, du var ikke engang i nærheten av å karre deg til en ståkarakter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer