Ikke la kvinner teste deg

Forholdet mellom deg og kjæresten din fungerer ganske så bra - dere har det moro, ikke krangler dere så mye og sexen er bra. Alt later til å være i sin skjønneste orden. Så anklager hun deg for å ha noe på gang med den nye jenta på jobben...

Publisert
Sist oppdatert

Ikke la kvinner teste deg
Forholdet mellom deg og kjæresten din fungerer ganske så bra - dere har det moro, ikke krangler dere så mye og sexen er bra. Alt later til å være i sin skjønneste orden.

Så plutselig kommer det en brannfakkel inn fra høyre. Hun anklager deg for å ha noe på gang med den nye jenta på jobben. Den samme jenta som du har vekslet 10 ord med siden hun begynte å jobbe på samme sted som deg.

Når du etter hvert får løftet underkjeven opp fra gulvet så benekter du selvsagt alt, men hun fortsetter, og gråtkvalt sier hun ; Jeg kan ikke tro at du vil ødelegge forholdet vårt. Hva er det som er galt? Er jeg ikke pen nok for deg lengre? .

Nå begynner du å bli virkelig desperat og hoderystende ber du om unnskyldning for noe du ikke har gjort.

Det spiller imidlertid liten rolle. Du får ikke mer sex. Det kreves talløse telefonsamtaler, blomsterleveranser og ydmykende tigging før status quo er gjenopprettet.

For noe som du aldri har gjort.

Hva pokker skjedde her?

Du min venn har blitt utsatt for testen . Du strøk. La oss være ærlige, du var ikke engang i nærheten av å karre deg til en ståkarakter.

De testene kvinner benytter seg av
Kvinner er som bortskjemte barn. De er navlebeskuende, usikre og irrasjonelle. De lengter etter drama og spill på samme måte som en alkoholiker lengter etter en pils. De forlanger konstant oppmerksomhet, forsikringer og ikke minst at de skal ha makten i forholdet. I tillegg, på samme måte som små barn som hele tiden tøyer strikken ovenfor sine foreldre, så tester kvinner menn.

Hvordan tester kvinner menn? Her er noen eksempler:

* Endre eller droppe planer helt på tampen.

* Ikke ringe deg tilbake (selv om hun vil ha deg)

* Finner feil med klærne, frisyren, bilen din etc. og presser på for at du skal endre deg.

* Grine når du vil bruke tid sammen med vennene dine

* Stille deg det fryktete spørsmålet Hvor synes du at dette forholdet er på vei hen?

* Oppføre seg barnslig, bitchy, krevende, dramatisk, kresen eller manipulerende for å se hva du vil tolerere.

* Forvente at du spør om tillatelse før du gjør noen gutteting

* Åpenlyst flørte med andre rett foran deg.

* Beskylde deg for å gjøre ting du ikke har gjort

* True med å dra eller gjøre det slutt om hun ikke får viljen sin.

* Skylder på deg når du tar opp noen av disse punktene.

* Stiller spørsmål som ikke har noe riktig svar ( Ser jeg feit ut i denne kjolen? )

* Later som hun er uoppnåelig - later som om hun ikke er interessert når hun virkelig er det og forventer at du skal fortsette å jakte på henne.

* Ikke svare direkte på dine spørsmål/forvente at du skal være en tankeleser og gi deg huden full når det viser seg at du ikke er tankeleser.

* Holder tilbake på sexen og du ender opp med å tigge som en sulten bikkje ved middagsbordet.

Hvorfor tester kvinner menn?
Testen handler om å ha kontroll. Siden kvinner vet at du kontrollerer forhold med sex de er experter på å manipulere menn. Deres maktbase dreier rundt gulrot og pisk. Enten så får du sex når du har vært flink eller du får ingenting når du har vært slem. Prisen for å slippe til er dog rimelig høy.

De vil ha mer - de trenger å vite at de har absolutt kontroll. Derfor tester de menn for å finne ut hvor langt strikken kan tøyes før den ryker. De vil vite hvor usikre menn er, og de vil finne ut hvor desperat menn vil ha sex. Jo mer desperate de er jo enklere er det å manipulere dem. De tester menn for å finne ut hvilke kvinnelige egenskaper de kan prakke på menn (f.eks tvinge dem til å vise følelser) og på denne måten gjøre dem enda mer kontrollerbare.

De tester for å forsikre seg om at deres fysiske tiltrekningskraft fortsatt er der, og for å finne ut om de fortsatt kan tvinne menn rundt lillefingeren med deres seksuelle krefter. De tester for å forsikre seg om at det er drama i hverdagen, gjerne med noen krangler kastet inn.

Tester er kvinners måte å holde menn ute av balanse på. Slik at han fortsetter å danse til hennes fløyte, på sammen måte som en slange danser til fakirens fløyte. Derfor er at det at når menn som har blitt testet reagerer med å bli sint, gi opp eller unnskylde har tapt. Han har tapt i spillet om forholdet og gitt fra seg all mannlig makt. Han er dømt til å bli en sutregutt som tar imot alt som kvinnene disker ut. Selvsagt elsker kvinnene dette.

Tror du nå at du ikke kan vinne? Ikke vær så sikker på det.

Tråkk på bremsen
Her en noen få tips som kan få henne til å bremse testbruken:

1 - Utvikle en testings radar Følg med på punktene på lista overfor. Husk, det er reaksjonene som er avgjørende for hvordan forholdet vil utvikle seg. Når du er klar over hva hun gjør så er det mye enklere å stoppe det før det har begynt skikkelig.

2 - Aldri bli sint på testene hennes, og aldri si unnskyld for måten du oppfører deg på (gitt at du ikke har noe å si unnskyld for) - for hvis du gjør det så har du tapt med en gang.

3 - Test henne! Kjør noen av testene på henne og se hvordan hun liker det.

4 - Vær bestemt når du blir testet - om du får mistanke om at en test er under oppseiling så sett foten ned, og la den stå i gulvet. Si til henne at du nekter å bli testet. Forklar henne at dersom hun vil være sammen med deg så må hun slutte med disse barnslige maktspillene.

5 - Dersom alt annet går galt, bare gå vekk - Finn en kvinne som ikke trenger å teste deg og som virkelig setter pris på deg for den du er. Dette er ditt aller aller beste våpen og den ultimate ståkarakter på hennes tester.

Gutter, følg med
Så gutter, pass dere for disse testene. Husk at i ett sunt forhold du skulle ikke trenge å konstant oppvarte henne og dulle med henne. Du har også lov til å være mann. En kvinne vil teste deg fra første dag du møter henne og den meste måten å takle disse testene på er å stoppe dem med en eneste gang.

Mozon.no, 21.11.2003

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer