Ikke mer enn tre slurker stående

Lover utenom det vanlige.

I Texas har man ikke lov til å drikke merr enn tre slurker øl ståenede. Foto: Colourbox
I Texas har man ikke lov til å drikke merr enn tre slurker øl ståenede. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du opplevd noen rare blikk når du har vært på ferie et sted? Kanskje du glemte å la badedrakten bli godkjent av politiet? Det er ikke alltid like lett å følge alle lovene som er i utlandet hvis det er lover som går utenfor hva vi ser på som normalt.

Les også: Dette er blitt ulovlig i Norge fra nyttår>

DinSide har derfor undersøkt litt, og funnet flere lover og regler utenom det vanlige. Blant annet fant vi ut at det ikke er lov å drikke mer enn tre slurker øl når du står oppreist i Texas. Det er heller ikke lov å dø i det britiske parlamentet, så vær ekstra obs på at du er i god form hvis du skal på besøk dit. Det må vel kanskje også stilles et spørsmål om hva som skjer hvis du faktisk bryter loven?

De rare lovene:

• I Michigan eier en ektemann konens hår ifølge loven. • I Alabama er det forbudt å spille domino på søndager. • I New York City er det forbudt å riste en støvmopp ut av vinduet.

• I Texas er det ulovlig å drikke mer enn tre slurker øl når man står.

• I Rochester, Michigan sier loven at dersom man skal bade offentlig i badebukse eller badedrakt, skal denne først være inspisert av en politimann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.