Ikke signer på dette

Tre DinSide-lesere mener de har blitt forsøkt svindlet.

Ikke signer på dette
Publisert
Sist oppdatert

Peter Pehrson i NordicExpo.net ringte og sa han skulle sende over en oppsigelse på faks som jeg måtte signere. "Oppsigelsen viste seg å være en bestilling av åtte perioder i et firmaregister, til den nette sum av 975 euro per periode, skriver DinSide-leser.

I løpet av kort tid har tre DinSide-lesere opplevd det samme, nemlig å bli oppringt av selgere som representerer NordicExpo, og som vil ha dem til å signere en såkalt oppsigelse. Problemet er at personene som blir kontaktet, ikke har noen avtale med dette firmaet. Oppsigelsen de vil at du skal signere, er ikke en oppsigelse, men en kjøpskontrakt på nettannonser.

Bare bløff?

Nordic Expo skriver om seg selv at de er et webmedium som bestreber seg på å bli et av Skandinavias mest fremstående bransjemagasiner. "Gjennom vår erfaring med trykte publikasjoner har vi skaffet oss en gedigen erfaring, stor kunnskap og et velutviklet kontaktnett. Derfor kan vi gi deg en maksimal eksponering med stor gjennomslagskraft innen et bredt spekter av bransjer", heter det på deres nettsider.

Mye tyder på at det svenske firmaet nå henvender seg til intetanende nordmenn. Lokalavisa Hallingdølen har blant annet snakket med markedssjefen i Gjensidige Hallingdal, som gjorde seg samme erfaring som våre lesere gjorde i høst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer