Ikke svar på e-post fra Visa og MasterCard

Nå advarer selskapene lettlurte nordmenn.

Ikke svar på e-post fra Visa og MasterCard
Publisert
Sist oppdatert

E-post svindel er en gjenganger, men husk at det ikke bare er de velkjente tiggerbrevene fra Nigeria som prøver å loppe deg for informasjon og penger. Et av de siste eksemplene er denne e-posten som flere nordmenn har fått i innboksen sin den siste tiden:

"Fra: Visa - MasterCard [mailto:visaeurope-mastercardeurope@norway.com]Sendt: 12. oktober 2009 01:41Til: Gull AvdelingenEmne: Lag din kode for Verified by Visa eller MasterCard ® SecureCode (tm)

Sikker e-handel-Nå er det lettere å handle i butikker som er registrert MasterCard SecureCode og Verified by Visa. Verified by Visa og MasterCard SecureCode er innført som en sikkerhet standard av de to internasjonale kortet organisasjoner i samfunnet. Dette betyr at utbetalinger på samme måte uansett om du bruker Visa-kortet eller MasterCard. -Økt sikkerhet i flere og flere butikker Antallet nettbutikker som har vedtatt den nye standarden for sikkerhet øker stadig over hele verden. Shop ofte i utenlandsk internett business, vil du ofte bli bedt om å bruke en av disse to sikre betalingsmåter. -Opprett din koden nå - eller neste gang du handler Før du kan handle i Internett-butikker, med Verified by Visa og SecureCode, må du enten lage dine koden her, eller neste gang du handler i en Internett-bedrift som bruker sikkerhetsstandard. -Lag din kode her."

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer