Indisk urtemedisin fjerner kreft, sier respektert lege

Engelske leger er svært forsiktige, men doktor Rosy Daniel har bestemt seg for å stikke seg frem. Hun sier hun har sett en urtemedisin fjerne kreft.

Publisert
Sist oppdatert

Å hevde at en indisk urtemedisin kan fjerne kreft er en åpen invitasjon til kritikk fra tilhengere av skolemedisin. Men Daniel sier hun har sett tilfeller - i England og i India - der kreftsvulster har forsvunnet.

Det er ingen tvil om at hun kommer til å havne i hardt vær. Det er ingen kliniske studier på produktet, og ingen beviser på at det er aktivt i kroppen eller hvordan det virker.

Men doktor Daniel sier hun vet hva hun har sett og mener det er på tide å fortelle om det og forsøke å få flere leger og forskere interessert.

Produktet heter Carctol. Det inneholder åtte urter, og er basert på tradisjonell hindu-medisin. Det skal tas sammen med en streng syrefri diett, et enzym som stimulerer fordøyelsen og veldig store mengder vann - tre til fem liter om dagen.

- All vitenskap starter med observasjon, og jeg påstår ingenting om Carctol, jeg bare rapporterer et fenomen, sier hun til englands største seriøse avis, Daily Telegraph.

- I løpet av flere år har jeg sett en rekke utrolige helbredelelser, men etter å ha satt pasienter på Carctol har jeg sett mirakler. Jeg har sett utrolige resultater gang på gang, og denne informasjonen vil jeg gi videre i vitenskapens ånd, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer