- Ingen finanskrise under dyna

Nordmenn handler sexleketøy som aldri før, opplyser Kondomeriet.

Vi lar finanskrise være finanskrise når det kommer til sengehygge, viser ferske tall fra Kondomeriet. Foto: colourbox.com
Vi lar finanskrise være finanskrise når det kommer til sengehygge, viser ferske tall fra Kondomeriet. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke mye som tyder på at finanskrisen rammer nordmenns sexliv. Hver dag selger Kondomeriet utallige erotiske artikler til lekelystne nordmenn, og de fleste selges i Oslo.

- Vi hører om flere bransjer som sliter med finanskrisen, men Kondomeriet kan fortelle om gode tall og julegave-handlende nordmenn, smiler sexolog Kjersti Antonsen.

Les også: Harde pakker under treet

Hun tror at nettopp dét kan komme som en konsekvens av finanskrisen.

- Veldig positivt

- Det er nok en helt naturlig forklaring på dette. Det å skape mer hygge på soverommet er viktig for mange når de føler at de ikke har råd til festligheter utenfor hjemmets fire vegger, sier Antonsen til DinSide Helse.

På samme måte som vi ikke slutter å gå til frisøren i økonomiske nedgangstider, ønsker vi ikke å gi avkall på det som gir oss god helse og velvære, mener hun.

- Jeg er glad for å registrere at nordmenn ønsker å holde lidenskapen og gnisten oppe. Det sender et signal om sunne og viktige prioriteringer, og det vil nok hjelpe mange par med lettere å komme over denne kneika, sier hun, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer