Ingen følger etter

Mye tyder på at Talkmore vil være alene om å ha markedets klart beste pris på kontantkort.

TATT PÅ SENGEN: Ingen mobiloperatører DinSide har vært i kontakt med, kan matche tilbudet fra Talkmore. Foto: Talkmore.no
TATT PÅ SENGEN: Ingen mobiloperatører DinSide har vært i kontakt med, kan matche tilbudet fra Talkmore. Foto: Talkmore.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Før helgen kunne mobiloperatøren Talkmore fortelle at de har dumpet prisene på kontantkort.

Og daglig leder i Talkmore har definitivt et poeng:

– Det er gjerne mindreårige, unge mennesker, de med privatøkonomiske utfordringer og enkelte andre grupper som bruker kontantkort. Uansett er det jo slik at de med kontantkort betaler i forkant. Med tilnæret null risiko synes det derfor svært urettferdig at det er nettopp disse gruppene som må betale mest for å bruke teletjenester. De har akkurat det samme kommunikasjonsbehovet som oss andre i samfunnet, sier Pål Barth Nilsen i Talkmore i en pressemelding.

Han utfordret samtidig andre i bransjen til å komme etter. Vil de gjøre det?

– Ingen planer

– Telenor har ikke planer om å komme med et lignende tilbud, sier informasjonssjef Anders Krokan.

Samtidig kan det være greit å opplyse om at Talkmore er eid av Telenor.

Heller ingen andre av mobiloperatørene DinSide har vært i kontakt med, ser ut til å ha planer om å følge etter med å dumpe kontantkortprisene.

– NetComs primære fokus ligger på å videreutvikle og styrke fastprisporteføljen og de ordinære abonnementene. Det er likevel viktig for NetCom å ha et kontaktkortprodukt tilgjengelig for de av kundene våre som ønsker dette, men vårt primærprodukt er altså fastpris, sier kommunikasjonsrådgiver Charlotte Erikstad.

Jarle Alvær i Chess har følgende kommentar til DinSide:

– Vi følger markedet fortløpende og driver med produktutvikling hele tiden. Dette framstøtet gjør ikke at vi endrer noen av planene våre.

Han lover imidlertid andre spennende nyhter fra Chess i tiden som kommer.

Finn billigste abonnement med vår MOBILKALKULATOR

Betaler det samme som abonnenter

Talkmores nye priser på kontantkort innebærer at det ikke lenger er dyrere å være kontantkortkunde enn å være vanlig abonnement.

Hele forskjellen ligger i at mens kontantkortkundene betaler på forhånd, så vil abonnentene fortsatt motta faktura etter endt periode. Prisene for mobilbruken skal imidlertid være den samme.

Du kan lese mer hos Talkmore.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer