Billigste mobilabonnement april 2020

Ingen vits med 4, 8 eller 12 GB-abonnement

Da kan du like gjerne få mer data til samme pris fra en annen operatør

IKKE BETAL FOR MYE: Det er fort gjort å bytte mobiloperatør. Det kan du spare penger på hver måned. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
IKKE BETAL FOR MYE: Det er fort gjort å bytte mobiloperatør. Det kan du spare penger på hver måned. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kan være verdt å sjekke prisene på mobilabonnement innimellom, og kanskje særlig om du ferdig med en 12-måneders bindingsperiode fra sist du kjøpte telefon.

For vår ferske prissjekk viser at det fortsatt kan være mye penger å spare på månedsprisen om du går fra en av de dyreste til en av de billigste operatørene.

Som vanlig har vi sjekket hva du får hos de ulike operatørene på tre ulike prisnivåer - 150, 300 og 500 kroner.

Et par endringer

Dinside sjekker mobilprisene en gang i kvartalet, og siden sist runde i januar har Hudya kjøpt opp Sponz' kundedatabase, slik at sistnevnte ikke lenger er en egen mobiloperatør.

Samtidig har vi tatt med den relativt nye mobiloperatøren Tise i prissammenligningen. Her er ikke prisene så veldig konkurransedyktige mot de beste når du samtidig skal ha fri bruk av samtaler, SMS og MMS, men om du vil, kan du få ned månedsprisen ved heller å betale for løpende bruk per minutt og melding og da bare ha faste kostnader på datatrafikken.

Nederst i saken ser du de laveste prisene per gigabyte-nivå, og en oversikt over hvilke operatører som bruker hvilke mobilnett. For ordens skyld finnes det flere abonnementer som ikke kvalifiserer i våre kategorier, så om du ikke finner abonnementet ditt i tabellene under, bør det definitivt være grunn til å finlese siste mobilregning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.