Innbundne:De utenlandske butikkene herjer!

Ved å bestille fra USA i stedet for hos Norli kan du spare hele 337 kroner! Akkurat det bør være et alvorlig tankekors for de norske nettbutikkene, og for deg som forbruker bør valget være enkelt.

Publisert

Etter å ha gitt Amazon.uk mye skryt for glimrende service i en tidligere artikkel, er det godt å konstatere at de også er svært konkurransedyktige på pris.

Amazon hadde imidlertid ikke Bitch i innbundet utgave, og må derfor se seg slått av sin amerikanske konkurrent booksamillion.com som var knusende overlegen på pris med ca. 447 kroner for alle bøkene inkludert frakt.

Ulempen med ”booksamillion” er at de sier at leveringstiden er mellom 4 og 30 dager. Her kommer amazon.uk vesentlig bedre ut. På den annen side skal ”booksamillion” ha honnør for at de sier ifra på forhånd om at det kan ta tid. Mange nettsteder er nemlig fryktelig flinke til å love langt mer enn de klarer å holde. Amazon.uk er her et hederlig unntak, de er nemlig godt kjent for sin raske leveringstid.

De norske

Av de norske nettbutikkene kommer Bokkilden klart best ut med en pris på 675 kroner, mens Norli er dyrest med 784 kroner.

Legg merke til at bokprisene her er rimelig like, men at Norli taper stort på grunn av sine stive fraktpriser. Andreplassen går derfor til Akademika som ikke tar betalt for frakten hvis du handler for mer enn 195 kroner. Uansett: Ved å bestille fra USA i stedet for hos Norli kan du spare hele 337 kroner! Akkurat det bør være et alvorlig tankekors for de norske nettbutikkene, og for deg som forbruker bør valget være enkelt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer