Innfører månedspris på gratis-abonnement

Fra 1. juni blir det fast månedspris på OneCall-abonnementet Faktura.

Fortsatt er abonnementet Fakutra fra OneCall gratis. Men fra 1. juni vil det koste 49 kroner per måned.
Fortsatt er abonnementet Fakutra fra OneCall gratis. Men fra 1. juni vil det koste 49 kroner per måned. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig varslet OneCall sine kunder om at deres gratis-abonnement Faktura, hvor man inntil nå kun har betalt for eget forbruk, vil få en fast månedspris på 49 kroner.

Ifølge direktør Øistein Eriksen i OneCall, er årsaken til pristillegget at mye har skjedd i mobilmarkedet siden abonnementet ble innført i 2007.

– Det er flere grunner til at vi gjør denne endringen. Skal vi kunne opprettholde markedets mest rause tilbud til våre eksisterende og lojale Faktura-kunder nå og i fremtiden, ser vi oss nødt til å legge til en liten månedspris, sier Eriksen til DinSide.

49 kroner i måneden

Det er ifølge OneCall rundt 120.000 personer som har et slikt abonnement i dag. Faktura, som ikke lenger tilbys nye kunder, har til nå vært gratis, med 120 ringeminutter og 90 sms inkludert.

Nå får det en månedspris på 49 kroner. Samtidig inkluderer OneCall 50 MB mobildata i abonnementet, eller 50 ekstra SMS.

Les også: OneCall kutter datapriser, men er de billigst?

Økt leie til Telenor

– Vi ser at økningen i bruk av mobildata har vært enorm de siste årene, og vi ønsker derfor å gi våre Faktura-kunder muligheten til å inkludere 50 MB mobildata i abonnementet (alternativt 50 ekstra SMS). Dette vil skape større forutsigbarhet for våre kunder da også mobildatabruken hos Faktura-kundene har økt, sier Eriksen til DinSide, som hevder leien for plass i Telenors mobilnett er hovedårsaken til prisjusteringen.

– Vi betaler betydelig mer for å leie plass i Telenors mobilnett enn tidligere, sier Eriksen.

Les også: Nå vil dette mobilselskapet bli billigst

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer