Inngangsbillett = 10 millioner

KAKSERÅD: For å få sparetips hos Proviso må du ha en formue på minimum 10 millioner. Det gir en kundemasse på 0,64 prosent av befolkningen.

Publisert
Sist oppdatert

Danske Proviso er selskapet som har ekskludert 99,36 prosent av de danske familiene som mulige kunder. De resterende 18.234 familiene er til gjengjeld hjertelig velkomne. Proviso har nemlig spesialisert seg på rådgivningsvirksomhet for de som har 10 millioner eller mer i formue.

Bak selskapet står 11 formuende privatpersoner og fem medarbeidere som skal være uavhengig av de store bankene og øvrig finansieringsvirksomhet.

- Vi konsentrerer oss utelukkende om meget formuende privatpersoner når vi skal gi råd, sier Paolo Astorri, partner i Proviso til danske Jyllandsposten.

I følge Proviso er problemet for de virkelig rike at bankenes mål om størst mulig inntjening ikke alltid harmonerer med kundenes ønske om best mulig formuesbehandling.

- I tillegg er våre omkostninger lavere enn bankenes. Ikke fordi vi konkurrerer på pris, men fordi vi ikke handler så mye, sier Jan Thorsen, administrerende direktør i Proviso. Selv om vår handelsaktivitet er lavere legger vi større vekt på at kundene skal ha den rette fordelingen på de ulike aktivatypene, avslutter Thorsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer