Inntil 66 prosent prisnedgang i Netcom

Netcoms prisendringer rammer dem som tar korte samtaler. Men samtaleavgiften med de billigste abonnementene blir drastisk redusert for samtaler over to minutter.

Publisert

Korte samtaler blir dyrere på grunn av 59 øre i startavgift. Har du fritidsabonnement og ringer 20 minutter i tidsrommet mellom 09 - 18 vil prisreduksjonen bli 66 prosent etter nyttår. Er du gullfiskabonnent og ringer mellom kl 07 og 09 koster det hele fire ganger mer. DinSides prisoversikt viser NetComkunder hva som lønner seg.

Ved årsskiftet blir det betydelige prisreduksjoner innen de fleste abonnementstypene hos Netcom. DinSide har sett på hva 20 minutter samtale koster før og etter nyttår og regnet ut prisforskjell i hele prosent.

Her ser du prisene:

Nye priser for NetCom kontroll og kontant er ikke tilgjengelig.

Dyrere for deg som ringer ofte og kort

Den nye startavgiften på 59 øre slår uheldig ut for deg som ringer ofte og kort. Hvis du kan, vil det lønne seg å forandre ringemønsteret ved å samle kortsamtalene til lengre samtaler.

Vi har tatt utgangspunkt i Netcom fritid og samtale til fastabonnenter. Hvis du ringer en kort beskjed på et halv minutt blir samtalen 63 prosent dyrere etter nyttår. Etter to minutters taletid blir samtalen billigere enn før.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer