Internett-mikroen

Du får allerede kjøleskap med Internett-tilgang. Nå kan du også kjøpe en mikrobølgeovn fra LG med surfemuligheter. Dessverre har den ikke eget modem.

Publisert
Sist oppdatert

Koreanske LG fornekter seg ikke.

Allerede for et par år siden lanserte nemlig selskapet sitt heftige Internett-kjøleskap samt en Internett-vaskemaskin.

Fordeler

Nå slår de til med en Internett-mikrobølgeovnen 5682NL - intet mindre. Allerede for fire - fem år siden kom prototyper på slike ovner, men nå har de en prislapp mer tilpasset folks lommebøker.

LGs mikrobølgeovn koster 3 - 4.000 kroner. Ovnen, som er 26 liter stor og har en kapasitet på 900 watt, har både LCD-skjerm og fjernkontroll. Du kan fjernstyre mikrobølgeovnen fra kontoret, og dermed sette den i gang slik at maten er ferdig når du kommer hjem.

Ulemper

Ulempen er at du ikke kan koble ovnen direkte til Internett. Den har nemlig ikke eget modem. Dermed må du bruke den medfølgende RS232-kabelen til å koble den til en stasjonær eller bærbar PC, som hjelper deg ut på nettet.

Du kan eventuelt, dersom du har mer penger enn folk flest, koble den til LGs Internett-kjøleskap. Kjøleskapet koster 80.000 kroner.

LG tilbyr nedlasting av matoppskrifter fra en database. Selvsagt kan du også drive med vanlig Interett-surfing fra ovnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer