Internett: Tele2 stadig billigst

Det er store prisforskjeller på internettilknytning for privatpersoner. EUnet er 2 1/2 ganger så dyr som Tele2, som stadig tilbyr den suverent billigste internettilknytningen i Norge. Og om du tror det er en sammenheng mellom pris og kvalitet, tar du feil!

Publisert

Ifjor solgte Elkjøp ett års internettilknytning i Tele2 for helt ned til 295 kroner. Og hva gjør så Tele2 når året er omme? Skrur prisen voldsomt opp? Neida, våre snille svenske brødre (som kontrolleres av Jan Stenbeck som også eier TV3) er fremdeles billigst i markedet - sålangt DinSide har bragt på det rene.

Bruk de billigste abonnementene!

Denne skribenten har brukt Tele2 i snart et år, og bortsett fra litt regularitetsproblemer i mars måned, har det fungert alldeles glimrende. Tele2s server virker vel så rask som noen av konkurrentene (basert på ren magefølelse), regulariteten er høy og prisen lav. Ved å aksessere Tele2 via et 800-nummer, betaler kundene lokale tellerskritt uansett hvor i landet de bor.

Både Telenor og Eunet har forsøkt å segmentere markedet for internettilknytning. Betaler du litt mer, får du litt flere produkter. Vi kan ikke skjønne at tilleggsproduktene er verdt prisen som kreves. Eunet gir deg for eksempel mulighet til å lese din e-post fra en rekke byer i hele verden for "bare 90 øre minuttet". Gå til Yahoo eller Lycos og skaff deg en gratis e-postkasse som lar deg gjøre det samme helt gratis (gitt at du finner en maskin med tilgang til nettet i byen du er i).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer