Intim nyhet for kvinner

Publisert
Sist oppdatert

Intim nyhet for kvinner
Underlivsplager har aldri vært behagelige, og gjør-det-selv behandlinger har sjelden vært enkle, men det kan det bli slutt på nå.

I løpet av livet opplever de fleste kvinner underlivsplager. Man antar at mellom10 og 30 prosent av jenter i fertil alder sliter med dette til enhver tid.

Plagene kan gi seg utslag i svie, kløe, rødhet eller utflod, og er alle ubehagelige symptomer på at noe er i ubalanse.

Årsakene til slik ubalanse kan være graviditet, bruk av p-piller, medisiner, kraftig menstruasjon, overgangsalder eller bruk av antibiotika.

Et kjerringråd mot slike plager har vært å smøre inn skjeden med yoghurt naturell og la det sitte på en god stund. Men det høres litt klissete og ekkelt ut.

Et nytt produkt som kan hjelpe er nå å få kjøpt i alle landets apotek.

EcoVag er vaginalkapsler med melkesyrebakterier som er utviklet for å forebygge og gjenopprette den naturlige balansen i skjeden.

I EcoVag har produsenten brukt bakteriestammer fra kvinnen selv, og produktet er et resultat av forskning på norske kvinner.

Bakteriestammene som finnes i produktet fester seg i følge produsenten mye bedre til slimhinnen i skjedeveggen.

Dette er viktig, fordi melkesyrebakteriene da kan kolonisere bedre og fortrenge de skadelige bakteriene. Da opprettholdes øko-balansen i skjeden og plager forebygges.

Mozon.no, 28.01.2003

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer