Intim nyhet for kvinner

Publisert
Sist oppdatert

Intim nyhet for kvinnerUnderlivsplager har aldri vært behagelige, og gjør-det-selv behandlinger har sjelden vært enkle, men det kan det bli slutt på nå.

I løpet av livet opplever de fleste kvinner underlivsplager. Man antar at mellom10 og 30 prosent av jenter i fertil alder sliter med dette til enhver tid.

Plagene kan gi seg utslag i svie, kløe, rødhet eller utflod, og er alle ubehagelige symptomer på at noe er i ubalanse.

Årsakene til slik ubalanse kan være graviditet, bruk av p-piller, medisiner, kraftig menstruasjon, overgangsalder eller bruk av antibiotika.

Et kjerringråd mot slike plager har vært å smøre inn skjeden med yoghurt naturell og la det sitte på en god stund. Men det høres litt klissete og ekkelt ut.

Et nytt produkt som kan hjelpe er nå å få kjøpt i alle landets apotek.

EcoVag er vaginalkapsler med melkesyrebakterier som er utviklet for å forebygge og gjenopprette den naturlige balansen i skjeden.

I EcoVag har produsenten brukt bakteriestammer fra kvinnen selv, og produktet er et resultat av forskning på norske kvinner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer